Beker en competitie voor heel vv Goes begonnen

GOES - Afgelopen weekend is ook voor de jeugd en de andere senioren ploegen het echte werk begonnen. Na een aantal weken van voorbereiding en oefenwedstrijden begon het bekeravontuur voor een aantal ploegen van VV GOES.

Goes 1 zaterdag onder leiding van trainer Huseyin Dogan begon gelijk aan een flitsende start in zijn poule. Uit werd tegen METO gelijk met 6-1 gewonnen.

Goes 2 zaterdag wist zijn 1e thuiswedstrijd met 3-1 te winnen van Lewedorpse Boys. Dit team wat nog maar net in de steigers staat en nog maar weinig samen gespeelt wint dus zijn 1e officiele wedstrijd.

De jeugd van VV GOES was minder fortuinlijk. Toeval of niet maar VV GOES JO19, JO17, JO14 en JO11 speelden allemaal hun wedstrijd tegen teams van Kloetinge. Alleen VV GOES JO 14 wist de winst mee te nemen naar Goes.

Na het ochtend en middagprogramma mocht VV GOES 1 zondag om 18.00 uur de wei in. Op een strakke en nieuwe grasmat mocht de equipe van trainer Ruud Pennings aantreden tegen Jong Almere City. Dit is het opleidingsteam voor het 1e team van Almere City die in de keuken Kampioen divisie spelen. Ook nieuw was de omroeper van vandaag te weten Danny Tilroe. Voor een 1e keer deed Danny dit heel verdienstelijk.

In de 1e helft was duidelijke dat Jong Alere City de bovenliggende partij was. Met snel en flitsend voetbal lieten zij VV GOES alle hoeken van het nieuwe veld zien. Dit resulteerde in een 2-0 voorsprong bij rust voor de bezoekers.

Na rust een VV GOES dat met een andere speelwijze meer grip op wedstrijd had. In de 69e min schoot Hiep Nguyen bijna de aansluitingstreffer binnen maar de bal ging via de onderkant lat weer uit het doel. Uit later opgedoken vidobeelden van Frans van Pagee bleek dat de bal zeker 30 cm achter de doellijn in het doel kwam. Geen doelpunt voor VV GOES. Uit de tegenstoot wist Jong Almere City de 0-3 op het scorebord te zetten. Dit was ook de eindstand.

Deze week en volgend weekend zullen weer in het teken staan van de nodige doordeweekse en weekendwedstrijden. Kijk hierbij vooral op de website van VV GOES https://www.vvgoes.nl/programma-uitslagen-standen voor data en tijdstippen van uw favoriete jeugd of seniorenteam.

VV GOES 1 zondag moet voor de 3e competitiewedstrijd naar het verre Ermelo om tegen DVS'33 te spelen. Een reisje van 190 km.

We hopen uiteraard als VV GOES dat er de komende week weer de noidige sportieve succes te vermelden zijn. [l]