De sieraden met de nieuwe roos van de Ride for the Roses. FOTO MIRIAM KLAASSEN
De sieraden met de nieuwe roos van de Ride for the Roses. FOTO MIRIAM KLAASSEN Miriam Klaassen

Steun deelnemers Ride for the Roses

GOES - De 22ste editie van de Ride for the Roses vindt op zondag 15 september plaats in en rond Goes. Dit bijzondere wielerevenement heeft een pelotonstocht van 100 kilometer en drie toertochten van 10, 25 en 50 kilometer. Iedereen is welkom langs de route en op het start-/finishterrein om de deelnemers te steunen.

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor ‘een morgen voor iedereen’; samen met zo'n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd strijden tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Speciaal voor de Ride for the Roses maakt goudsmid Miriam Klaassen een unieke collectie sieraden in zilver en goud. De collectie bestaat uit diverse sieraden voor mannen en vrouwen, zoals hangers, ringen, armbanden en oorbellen. Dit jaar zijn ook sieraden met de nieuwe roos van de Ride for the Roses verkrijgbaar. Elk sieraad is een mooi geschenk, een bijzondere herinnering en een bijdrage aan het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Wil je de Ride for the Roses-sieraden zien, kom dan op 15 september naar de Zeelandhallen in Goes. Miriam Klaassen is daar met een kraam aanwezig. Daar kunnen ook toeschouwers terecht om het goede doel te steunen. De sieraden zijn ook te bestellen op www.miriamklaassen.nl. [l]