Bijeenkomst voor werkzoekenden in bieb Goes

GOES - Onderneem stappen naar een nieuwe toekomst, baan of richting in je leven. Volg op dinsdag 17 september, van 10.00-12.00 uur, de gratis bijeenkomst in Bibliotheek Goes aan de Oostwal 34, met dit keer als onderwerp: Een leven lang leren & cv check.

Het is van belang om te blijven leren en ontwikkelen. Een leven lang leren! Maar hoe doe je dat? Tijdens deze Walk en Talk gaan we samen actief aan de slag met onderwerpen zoals: jouw kwaliteiten, weten wat je kan en wil & hét cv. Het doel van deze uitwisseling is dat je zekerder en daardoor kansrijker de arbeidsmarkt op gaat. Gastsprekers Ine Dellebeke & Monique van Dijk van het Leer- werkloket vertellen je er meer over tijdens de gratis bijeenkomst op 17 september van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Goes.

Met deze maandelijkse gratis Walk&Talk bijeenkomst biedt de Bibliotheek Oosterschelde je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Ook krijg je praktische tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Belangrijk: deze gratis Walk&Talk bijeenkomst telt mee als sollicitatieactiviteit en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen. Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl [l]