Winnaar Wies de Witte. FOTO FRANCOIS
Winnaar Wies de Witte. FOTO FRANCOIS Francois

Wies de Witte wint Roye bij PV de Zeeuw

GOES - We lopen tegen het einde van het seizoen 2019 en zitten bij de navluchten, dwz dat we tegen het najaar lopen en ook het weer kan dan najaarstrekken krijgen.

Zo ook afgelopen weekend, regenbuien speelde de duiven parten en de afdeling had vrijdags al besloten om niet in het geplande Melun te lossen maar het dichterbij gelegen Roye. Slechte beslissing bleek, want vooraf was zeer duidelijk dat er gewoon Melun op vrijdag vervlogen moest worden zoals 3 weken geleden ook werd gedaan. Vrijdag was het beste weer en de beslissing die nu was genomen sloeg nergens op. Zeker toen zaterdag de duiven thuis kwamen kwam de regen ook met bakken uit de hemel. Als je dan iets verandert doe het dan ook om het beter te maken en niet zoals dit. Neemt niet weg dat de vlucht ook gewoon vervlogen werd zoals gezegd onder zeer slechte omstandigheden.

Winnaar bij de Zeeuw werd Wies de witte die zijn 1e getekende om 7 over half 12 naar binnen zag stormen en goed was voor de eerste bij de Zeeuw en in het samenspel Zuid-Beveland. De verdere top 10 zag er als volg uit: 1-3. Wies de witte met 4 v/d 4; 2-5. Comb Walhout/Koks met 10 v/d 20; 4-6. Francois Franse met 5 v/d 9; 7. Johan v/t Westende; 8. Comb Hollestelle; 9-10. Jo de Fouw.[l]