Garagesale voor goed doel

GOES - Ook dit jaar wordt er traditioneel op de derde zaterdag in september in wijk Noordhoek te Goes, de groenste wijk van de gemeente, wederom een garagesale gehouden en wel op zaterdag 21 september van 10.00 uur tot en met 15.00 uur. De bewoners van Noordhoek zullen vanuit hun garage hun artikelen verkopen, en die "garage" kan best ruim gezien worden; ook de voortuin, een oprit of een tent voldoen aan de criteria, als het maar wel op eigen terrein staat.

In een garagesale kan werkelijk alles te koop worden aangeboden: van speelgoed tot kleding, kunst, boeken, servies, curiosa enz. En vaak tegen mooie prijzen! Voor iedereen is er vast wel iets bij. Dus kom lekker snuffelen. Ook als u niet echt op zoek bent naar iets, is het sowieso een hele gezellige dag om eens een kijkje te komen nemen in deze mooie groene wijk. Al wandelend door de wijk vindt u dan ook overal deelnemers, die duidelijk te herkennen zijn aan hun affiche voor het raam. "De werkgroep is wederom al maanden bezig met de voorbereiding en de werkgroep zit vol ideeën met meerdere activiteiten in de wijk", aldus werkgroep PR man Danny Moens. Vanwege het grote succes, tijdens de vorige edities, komen er nog steeds meer aanmeldingen binnen dan bij de eerdere edities.

Goed doel
Ook is er elk jaar een goed doel verbonden aan de garagesale waar mensen een vrijwillige bijdrage kunnen geven. Ook dit is mogelijk op het centrale punt op de Garnaetwei. Het goede doel dit jaar is Stichting Figurant van Theo van Theijlingen, bewoner van onze wijk, van wie zijn zus Els in Oeganda een kindertehuis heeft.
Kortom wijk Noordhoek in Goes timmert hard aan de weg om in de toekomst meer activiteiten en mensen in de wijk te krijgen. "Aan de sfeer zal het niet liggen want we hebben de deelnemers gevraagd om hun garage, carport, tuin etc. aan te kleden met de Nederlandse vlag, ballonnen en /of slingers. We maken er met z'n allen een gezellige en leuke dag van en we hopen natuurlijk op mooi weer en een groot aantal bezoekers zodat dit voor iedereen een geslaagd en wederom voor herhaling voor het eerste lustrum van het evenement in 2020 wordt. De deelnemende bewoners kennende gaan die hun beste beentje voorzetten en om die deelnemers te vinden zijn er plattegronden te verkrijgen bij binnenkomst van de wijk via de Noordhoeklaan, de Werflaan en op het centrale punt: De Garnaetwei", besluit werkgroep PR man Danny Moens. [l]