Scoutrock is een feest voor jong oud

HEINKENSZAND - Zaterdag 28 september is het feest aan ’t Dijkje in Heinkenszand! Dan vindt namelijk alweer de 4e editie van het gezellige muziekfestival Scoutrock plaats. Nieuw dit jaar is Scoutrock Junior, de kindermiddag van het festival.

Vanaf 13.30 uur trappen zij Scoutrock 2019 af. In de tent op het festivalterrein is er voor hen een geweldige show van magician Evert van Asselt, o.a. bekend van Holland’s Got Talent! Ook kunnen ze zich laten schminken, marshmallows roosteren en zijn er springkussens. De kindermiddag is bedoeld voor alle kinderen (tot 14 jaar) uit de buurt en duurt tot 16.30 uur. De toegang is gratis!

Vanaf 19.30 uur is het terrein weer open voor het avondprogramma. In de tent belooft het dan een spektakel te worden met topoptredens van de Zeeuwse ‘rock ’n lol’ band ‘Geen dienst’ en de bekende coverband ‘Hottub Heroes’. Team Disco Snolly’ maakt er vervolgens een heerlijk discofeest van en ook bij Feestdj D’n Dave gaan de voeten gegarandeerd van de vloer en de handen de lucht in! Van heerlijke meezingers en rockcovers tot knallende dancehits en discoklassiekers, alles komt deze avond voorbij!

Scoutrock is voor iedereen uit Heinkenszand en omgeving die zin heeft in een leuke avond en feestje! Kaarten via www.scoutrock.nl [l]