Gratis basiscursus internet in Bibliotheek

'S-GRAVENPOLDER - In de Bibliotheek ‘s-Gravenpolder wordt vanaf 25 september de gratis cursus ‘Klik en Tik, het internet op’ gegeven. Het programma is voor mensen die moeite hebben met computers en internet. De cursus van vier lessen is laagdrempelig en houdt mede rekening met een laag taalniveau.

Onder bijstandsgerechtigden en ouderen zijn nogal wat mensen die niet goed overweg kunnen met computers. Daardoor is het voor hen moeilijker om een baan te vinden of zelfstandig te functioneren. Het programma ‘Klik en tik’ biedt mensen de kans om kennis te maken met de computer, internet en sociale media.

De cursusduur bestaat uit vier gratis lessen van 9.30 uur tot 11.30 uur, en de cursusdagen zijn: In de Bibliotheek ‘s-Gravenpolder, Egelantierstraat 6, op woensdag 25 september, 2, 9 en 16 oktober.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl/cursussen. Voor vragen, neem contact op met: digitaal@bibliotheekoosterschelde.nl of bel naar 0113-562 626.[l]