AGENDA

Woensdag 18 september

Helderziende waarnemingen

19:30 | Harmonia Zeeland

Woensdag 18 september zal Paragnost Ton Bons te gast zijn bij Harmonia Zeeland, Westwal 41 in Goes. Tons Bons, bekend als "de enige Brabantse Waarzegger" zal middels spontane helderziende waarnemingen berichten aan u doorgeven. Aanvang 19.30-21.45 uur, zaal is vanaf 19.00 uur. De zijingang is rolstoel toegankelijk. Inlichtingen; harmoniazeeland@outlook.com, 0113-231172, www.harmonia-nl.org

Donderdag 19 september

19:30 | Koperen Tuin

Maak kennis met schrijfster Tanja Huissoon en het verhaal achter haar roman 'Het zal nooit voorbij zijn', een aangrijpend boek over liefde, oorlog en zielsverwantschap. Tijdens de lezing gaat de schrijfster in op de thema's van het boek. Deze bijeenkomst is gratis en wordt georganiseerd door 't Westlicht i.s.m. de Koperen Tuin. Donderdag 19 september, Boekhandel de Koperen Tuin, Keizersdijk 16, Goes, 19.30 tot 20.30 uur. Graag reserveren via boekhandel de Koperen Tuin of via www.hetzalnooitvoorbijzijn.com/online-boeken

Fietstocht senioren

13:30 | Heer Hendrikshuis

's-Heer Hendrikskinderen: Donderdag 19 september organiseert het Goese Ouderenwerk voor de laatste keer in dit seizoen een fietstocht voor 55-plus. Er wordt om 13.30 uur gestart vanaf het Hendrikhuis in 's-Heer Hendrikskinderen. De route is ongeveer 25 km lang en voert de deelnemers door een prachtig gebied naar Nisse. Aan de tocht zijn geen kosten verbonden en vooraf aanmelden is niet nodig. De consumptie onderweg is wel op eigen kosten.

Vrijdag 20 september

Speciale zangavond

19:30 | Elimkerk

Zangavond voor en door mensen met een beperking op vrijdag 20 september in Elim Kerk in 's Gravenpolder, aanvang 19.30 uur. Chr.Samengesteld Mannenkoor Zeeland o.l.v. Ron van Ommen, Siloah koor Zeeland o.l.v. Arjan bij de Vaate. Organist Martin Weststrate. T.b.v. Vrienden van Siloah Comité Zeeland.

Zaterdag 21 september

Rommelroute De Riethoek

10:00 |

Op zaterdag 21 september is er tussen 10.00 en 16.00 uur een gezellige Rommelroute in de Kloetingse wijk De Riethoek. Ben je bewoner en wil je ook meedoen? Meld je aan door een e-mail te sturen met je naam en adres naar riethoek@hotmail.com

Bingo

19:00 | Wijkcentrum Jan Ligthart

De Wijkvereniging Goes Oost organiseert op zaterdag 21 september een bingo in Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12, Goes. Aanvang 19.30, zaal open 19.00 uur.

Koor - en samenzangavond

19:00 | Grote of Maria Magdalenakerk

Op zaterdag 21 september is er een koor- en samenzangavond in de Grote of Maria Magdalenakerk te Goes. Medewerking zal verleend worden door Urker Mannenkoor 'Hallelujah o.l.v Bert Moll, orgel Harry Hamer en vleugel Wilbert Magre. Het thema voor deze avond is: Liederen van de zee. Algehele leiding: Evangelist. A. van Setten. Tijdens deze avond zal er ruimte zijn voor koorzang, samenzang, orgel en vleugel improvisaties. De aanvang is 19.00 uur, kerk open 18.30 uur, toegang is vrij. Er wordt gecollecteerd voor: Dovenzorg, MAF Nederland (ambulance vluchten), Evangelisatiepost Merksem en Emmen. De organisatie is in handen van Stichting Zeeland Zingt.(www.stichtingzeelandzingt.nl)

Dansavond

20:00 | wijkcentrum de Spinne

Zaterdag 21 september organiseert Dansclub De Vriendschap uit Goes weer een ouderwets gezellige dansavond voor 'paren en alleenstaanden' in Wijkcentrum De Spinne, Joseph Lunslaan 7 in Goes-Noord. Ook worden er nog 2 bingo rondes gedraaid. Aanvang 20:00, zaal open om 19:30. Kijk op onze website www.devriendschapgoes.nl. Info 0113-214226

Zondag 22 september

Zeeuws Elftal in Manhuistuin

12:00 | Manhuistuin

Op zondag 22 september zal het salonorkest "Het Zeeuws Elftal" de muziek van Andre Rieu naar de tuin toe brengen! Op het programma staat o.a. Eine Kleine Nachtmusik van Mozart, Moment Musicale van Schubert, Nessun Dorma van Puccini maar ook staat de Veleta op het programma en muziek van Johan Strauss en Robert Stoltz. Aanvang 12.00 uur en de toegang is gratis. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de H. Maria Magdalenakerk.

Optreden Muziekensemble Vier

14:00 | Koperen Tuin

Zondag 22 september 14.00u verzorgt Muziekensemble Vier een optreden in Boekhandel de Koperen Tuin te Goes. Deze middag brengen zij, onder begeleiding van akoestische gitaar, Nederlandstalige luisterliedjes ten gehore. Wilbert van Waas en Peter Reinders ontmoeten elkaar tijdens de Passie van Kloetinge in 2016 en samen met Dick van Waas en Rianne Walhout werd Vier gevormd.

Woensdag 25 september

Gratis rondleiding

14:00 | Historisch Museum/VVV

Op elke woensdagmiddag in de maand september kan men deelnemen een de gratis rondleiding in Goes. Voor wie, naast het royale aanbod van winkels een bijzondere kant van Goes wil ontdekken, krijgt onder leiding van een ervaren gids van de vrijwilligersorganisatie ''t Gilde de Bevelanden uitgebreid uitleg over de mooie binnenstad van Goes met zijn prachtige historische monumenten, de stadshaven en de vesten. Deze rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De gids staat voor u klaar voor de ingang van het Historisch Museum/VVV kantoor aan de Singelstraat. Vooraf aanmelden is niet nodig. www.gildedebevelanden.nl.