Inloop wijkteam Goes-Zuid

GOES - Een goede buur is beter dan een verre vriend. Meer voor elkaar betekenen in de buurt, er voor elkaar zijn en samen dingen oppakken.

Kleine dingen kunnen een groot verschil maken voor fijn wonen in een buurt. Iemand is bijvoorbeeld op zoek naar wat extra hulp bij het tuinieren. Wellicht woont er iemand vlakbij die zelf geen tuin heeft, maar dolgraag eens een uurtje per week zou willen tuinieren. Hoe mooi zou het dan zijn als deze mensen elkaar zouden ontmoeten?

Elke donderdagmiddag is er van 15:00 tot 16:30 uur inloop bij het wijkteam van Goes-Zuid in de Pit.

Vanwege verbouwing vinden de activiteiten van de Pit momenteel plaats in het gebouw aan de Lijnbaan 14, 4461 HK, in Goes.

Bewoners kunnen tijdens deze inloop terecht met vragen, ideeën of suggesties over en voor de wijk. Tegelijkertijd kunnen bewoners onder het genot van een bakje koffie nader kennismaken met elkaar. Het wijkteam nodigt bewoners in Goes-Zuid van harte uit om een keer langs te komen. Het wijkteam bestaande uit buurtwerkers Judith van Meeteren en Judith Menheere namens SMWO en wijkagent Silvan Vael rouleert bij de inloop. Bij vragen over de inloop van Goes-Zuid kan er contact opgenomen worden met SMWO via 0113-277111. [l]