Afbeelding
Foto:

Gezond zitten = op maat zitten

Bij een gezonde zithouding wordt het lichaam zoveel mogelijk in zijn natuurlijke vorm ondersteund. De basisvoorwaarden hiervoor zijn: De juiste zithoogte; De juiste zitdiepte; De juiste armleuninghoogte; De juiste lendensteun; De juiste zithoek.

De fauteuils van Fitform worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in klassieke en moderne modellen. Er is keus uit vele lederkleuren en stofdessins.

Kenmerkend voor de Fitform fauteuils is de kantelverstelling. Daarbij worden zitting en rugleuning tegelijkertijd naar achteren bewogen. Hierdoor neemt de belasting op de rug drastisch af, wat een comfortabel gevoel geeft.

Bij CombiComfort kunt u terecht voor een uitgebreide collectie Fitform fauteuils. Uw wordt vakkundig opgemeten, zodat u de stoel krijgt die bij u past. Alle modellen kunnen worden voorzien van een sta-op functie. Hiermee kunt u toch gemakkelijk opstaan wanneer de spierkracht is verminderd.

Profiteer nu van de speciale Fitform najaarsactie van 14 september t/m 19 oktober en ontvang bij aanschaf van een fauteuil uit de Wellnesscollectie: Een of meerdere luxe opties gratis t.w.v. max. € 499,. Bijvoorbeeld stoelverwarming, fitMotion 'bewegend zitten', draaiplateau of een accu. ÓF de 2e Fitformfauteuil voor de helft van de prijs.

Behalve voor relax- en sta-op fauteuils kunt u bij CombiComfort ook terecht voor mobiliteitshulpmiddelen en dagelijkse hulpmiddelen.

Kom eens langs, u bent van harte welkom! [l]