Burendag in de Goese Polder

GOES - Zaterdag 28 september is het Burendag. In de Goese Polder hebben verschillende bewoners en organisaties van de gelegenheid gebruikt gemaakt om leuke en gezellige activiteiten te organiseren, waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Op verschillende locaties in de wijk zijn activiteiten voor jong en oud.

Inloophuis Oase zet de deuren open van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen is welkom om muziek te komen maken, creatieve creaties te maken of een spel te spelen. Verder is er een optreden en kunnen bezoekers uitleg krijgen over de burenhulp groep "Buur4Goes". In wijkcentrum de Spinne is om 14.00 uur de opening van het tweede deel van de foto expositie "50 jaar Goese Polder". Aansluitend is er een gezellige bingo.
De dag wordt vanaf 17.30 uur afgesloten met een smakelijke en gezellige wijkmaaltijd in het Erasmuspark. Hobbykoks uit de wijk maken eten uit de Surinaamse-, Turkse-, Hollandse-, Syrische-, Poolse-, Indische-, en Marokkaanse- keuken. Voor de wijkmaaltijd moet vooraf worden aangemeld in het restaurant van het Erasmuspark aan de Troelstralaan 162. De entree en activiteiten zijn gratis en zonder aanmelding met uitzondering van de bingo en de maaltijd. [l]