AGENDA

Expositie in Gallerymaritime

12:00 | Gallery Maritime

De maritieme kunst van Françoise van Ré en Wim Lafère. De verbeelding van Francoise toont de passie die zij heeft voor havengebieden, plaatsen waar schepen aanmeren en (meestal) mannen aan het werk zijn. De expositie in Colijnsplaat is t/m 31 oktober, Voorstraat 45, dagelijks 12.00-17.00 en/of op afspraak (ook voor groepen). Info: 06 22591452 www.gallerymaritime.nl

Woensdag 25 september

Gratis rondleiding

14:00 | Historisch Museum/VVV

Op elke woensdagmiddag in de maand september kan men deelnemen een de gratis rondleiding in Goes. Deze rondleidingen starten om 14.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. De gids staat voor u klaar voor de ingang van het Historisch Museum/VVV kantoor aan de Singelstraat. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zie voor verdere informatie onze website www.gildedebevelanden.nl.

Donderdag 26 september

Positieve Gezondheid

13:30 |

Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, het is veel meer dan dat. Mee kunnen bewegen met het leven, veerkrachtig zijn en zelf regie voeren, staan centraal in het model ‘Positieve Gezondheid’ van arts/onderzoeker dr. Machteld Huber. Tijdens de workshop van Academie Zorgbelang, op donderdag 26 september in Goes, maken deelnemers kennis met dit model, leren zij meer over het voeren van eigen regie over hun leven en gaan hier ook praktisch mee aan de slag! Aanmelden: https://academie.zorgbelang-brabant.nl/event/eigen-regie-en-positieve-gezondheid-3/

Vrijdag 27 september

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

13:30 | Jeugdhoeve

Vrijdag 27 september vanaf 13.30 tot 20.00 uur wordt voor de 6e keer een kinderkledingbeurs georganiseerd. Voor de tweede maal met een zaal vol speelgoed. De beurs wordt gehouden in de Jeugdhoeve (Blikhoek 4) te 's-Heerenhoek. Toegang gratis. Er kan gepind worden. Je kan ons ook op Facebook en/of Instagram volgen voor alle laatste info en nieuwtjes.

Zaterdag 28 september

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

9:30 | Jeugdhoeve

Zaterdag 28 september van 9.30 tot 11.30 uur kinderkledingbeurs en speelgoed in de Jeugdhoeve (Blikhoek 4) te 's-Heerenhoek. Toegang gratis. Er kan gepind worden.

Repair Café

10:00 | Dorpshuis Heer-Arendhuis

Kom naar het Repair Café op zaterdag 28 september in het Heer Arendhuis van 10-12.30 uur, Torenring 46, 's-Heer Arendskerke. Voor info kijk op repaircafe.org of mail naar shak-repaircafe@xs4all.nl Houdt er rekening mee, dat sommige reparaties enige tijd in beslag nemen. Reparaties zijn gratis, er staat een fooienpot om de huur en de koffie te betalen.

Horen, zien, lopen én vooral delen…

14:00 | Restaurant De Meerkoet

Indigo houdt op zaterdag 28 september een korte wandeling voor nabestaanden, vrienden en naastbetrokkenen na zelfdoding. De groep verzamelt om 14.00 uur bij restaurant De Meerkoet, Schelphoekweg 3 in Wolphaartsdijk. Vertrek om 14.30 uur. Om 15.00 uur wordt er een gedicht voorgedragen en een moment van stilte in acht genomen op een mooie plek. Bij minder mooi weer wordt gezorgd voor een alternatieve, waardevolle invulling van het programma. Deelname is gratis. Aanmelden via: vandiemen@indigozeeland.nl.

Zondag 29 september

Laatste Manhuistuinconcert

12:00 | Manhuistuin

Zondag 29 september wordt het concertseizoen van de Manhuistuinconcerten afgesloten door het welbekende Shantykoor Het Veerse Scheepstuig. Het koor bestaat uit meer dan 50 leden inclusief de muzikanten. Tijdens het optreden zullen ze shanty's en zeemansliederen ten gehore brengen die opgenomen zijn op hun nieuwe CD, die uitgebracht is in verband met hun twintigjarig jubileum. Het koor staat onder leiding van Elena Berdnikova. Aanvang 12.00 uur. Toegang gratis.