Hoe presenteer jij jezelf voor een sollicitatie

GOES - Als je solliciteert moet je opvallen. Om op te vallen moet je iets unieks doen. Het is belangrijk om te weten wat je eigen kwaliteiten zijn zodat je deze kunt overbrengen op mogelijk werkgevers. Je kunt je kwaliteiten toepassen bij je sollicitatie en tijdens je sollicitatiegesprek. Met de vierdelige gratis cursus ‘Presenteer jezelf’ ga jij hiermee aan de slag. De cursus start op woensdag 2 oktober in Bibliotheek Goes.

In de cursus wordt er aandacht besteed aan presentatietechnieken, wat uiteraard goed van pas komt tijdens een sollicitatiegesprek. Door een filmpje te maken waarin je jezelf voorstelt en je eigen kwaliteiten in beeld brengt, weet je beter op te vallen tijdens een sollicitatie. Je bent zekerder over wat je kunt én wat je kan bijdragen in een nieuwe functie. "Het idee achter de cursus waarbij techniek, je gevoel, zelfvertrouwen én kracht samenkomen is super!“ aldus een deelnemer van de vorige editie.

De cursusduur bestaat uit vier gratis lessen op 2, 9 en 30 oktober en 6 november tussen 9.00-12.00 uur in Bibliotheek Goes, Oostwal 34. Iedereen is van harte welkom maar graag vooraf even aanmelden via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met Arti-tof en Bibliotheek Oosterschelde. [l]