Open dag voor nieuwe vrijwilligers buurtbus

GOES - Buurtbusvereniging Zuid-Beveland (BBV-ZB) organiseert op zaterdag 5 oktober een open dag. Op die dag wil de vereniging zoveel mogelijk nieuwe vrijwilligers aantrekken. De open dag wordt gehouden in Goes (Shell station de Baar en op de dorpspleinen van Wemeldinge, Yerseke en Heinkenszand. Deze beginnen om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur.

BBV-ZB verzorgt het openbaar vervoer op de lijnen Goes-Oud-Sabbinge v.v., (lijn 582), Goes-Hoedekenskerke v.v., (lijn 595), Goes Kattendijke v.v., (lijn 580), ’s-Heerenhoek-Ellewoutsdijk v.v. (lijn 596), ’s-Heerenhoek-Hoedekenskerke v.v., (lijn 597), ’s-Heerenhoek-Heinkenszand v.v. (lijn 598) Wemeldinge-Yerseke (lijn 599A) en Yerseke-Wemeldinge, (lijn 599B).
De diensten worden verzorgd met 8-persoons busjes, die door vrijwillige chauffeurs worden gereden. Dat is leuk en -sociaal-maatschappelijk gezien- erg nuttig werk. Het vrijwilligersbestand heeft voortdurend aanvulling nodig. Daarom deze open dag. Op de open dag staan vrijwilligers van de buurtbusvereniging belangstellenden graag te woord om informatie te verschaffen. De mensen die dat willen kunnen ook een stukje met de buurtbus rijden. Meer informatie over BBV-ZB is ook te vinden op de website www.buurtbuszuidbeveland.nl. Daar staat ook informatie over de manier waarop mensen zich als vrijwillige buurtbuschauffeur kunnen aanmelden. [l]