Feestelijke afsluiting concertseizoen Manhuistuinconcerten

GOES - Afgelopen zondag was het laatste Manhuistuinconcert van dit seizoen. Door het slechte weer konden we niet in de tuin zelf terecht maar werden we met open armen ontvangen in de RK kerk! Het was een bijzondere muzikale afsluiting door Shantykoor het Veerse Scheepstuig.

Nu het laatste concert van 2019 heeft plaatsgevonden, willen we graag alle muzikanten, het publiek en anderen die ervoor hebben gezorgd dat dit seizoen de Manhuistuinconcerten elke zondag konden plaatsvinden enorm bedanken! We hebben het enorm gewaardeerd dat er telkens zoveel positieve reacties waren over de concerten en vonden het erg fijn dat er zo veel mensen naar de concerten zijn komen luisteren!

Het is nu de tijd voor ons als bestuur om ons te focussen op het concertseizoen 2020. In december sturen we naar de muziekgroepen die bij ons bekend zijn het inschrijfformulier voor 2020 op en maken we uiteindelijk in het nieuwe jaar de concertagenda bekend.

Wilt u het inschrijfformulier voor het nieuwe seizoen niet missen of kent u nog een goede muziekgroep die zou willen optreden in de Manhuistuin? Stuur dan een mail naar muziek@manhuistuinconcerten.nl of volg de Facebookpagina facebook.com/manhuistuin. Uiteraard kunt u ook op onze website alle activiteiten volgen. Neem gerust een kijkje op manhuistuinconcerten.nl. Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met info@manhuistuinconcerten.nl

Graag hopen wij u weer volgend jaar mei te zien bij de start van de Manhuistuinconcerten seizoen 2020! Muzikale groet, Bestuur Stichting Manhuistuinconcerten Goes.[l]