Hans en Tamara Jonker van Framio Optiek.
Hans en Tamara Jonker van Framio Optiek. Foto:

Framio Optiek bestaat twintig jaar

GOES - In 1999 worden Hans en Tamara Jonker eigenaar van Alex de Nie Optiek in Burgh-Haamstede. Het optiekbedrijf heeft een lange geschiedenis in de kern van het Zeeuwse dorp. Hans en Tamara krijgen de kans dit bedrijf voort te zetten en doen dit onder de naam Framio wat 'ingelijst' betekent. "Je ogen ingelijst in een montuur."

Met veel passie en enthousiasme bouwen zij hun bedrijf in de daaropvolgende jaren uit tot een bekende optiekwinkel met als doel om een kwaliteitsbril voor een aantrekkelijke prijs te leveren. De opticiens van Framio zeggen dat je bij een zelfstandige opticien echt niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen.

Sinds 1 februari van dit jaar is Framio Optiek ook te vinden aan de Lange Vorststraat 63 in Goes. Daar wordt met dezelfde passie en deskundigheid gewerkt.

Trots

Hans en Tamara Jonker zijn bijzonder trots dat zij in het jubileumjaar hun winkel hebben kunnen uitbreiden. Ze heten u dan ook van harte welkom aan de de Lange Vorststraat 63 in Goes of aan de Burghsering 27 in Burgh-Haamstede. Tot het einde van het jaar krijgt u daar een aantrekkelijke jubileumkorting van 25 procent op uw complete bril.[l]