SSV'65 gaat voor eerste winst

GOES - Afgelopen zaterdag liep SSV '65 na twee gelijke spelen tegen de eerste nederlaag aan op sportpark de Duinhelm. Tegenstander Oostkapelle/Domburg was na enkele verliezen nu wel succesvol en zette kwart over vier een 2-1 stand op het bord.

De eerste treffer voor SSV werd door aanvoerder Thomas Mattheijer in de boeken gezet. Het was weliswaar een wedstrijd die op en neer ging en waarin de thuisploeg aan het langste eind trok. SSV'65 mist in de aanval nog teveel. Er wordt sterk op getraind maar komt er helaas nog niet uit. In de wedstrijd moet de instelling optimaal zijn. Lange Engelse trappen naar voren bieden weinig rendement. Vooral in de tweede helft was dit geen oplossing voor succes. Zaterdag ontvangt de ploeg promovendus Walcheren, vorig seizoen zeer succesvol in de derde klasse. Echter staat nu Walcheren op een 14e plaats met 0 punten. Zij zullen tevens gebrand zijn de eerste overwinning te gaan boeken, het is nog veel te vroeg om dit duel als een pot uit de kelder te bestempelen, maar een overwinning wordt toch op den duur wel een pré. Volgende week wacht Hellevoetsluis en dan koploper Nieuwenhoorn die als enige nog niet verloor.
Voor SSV '65 2 lijkt het samen met Nieuwdorp 2 wederom een moeizaam seizoen te gaan worden. Zaterdag was Serooskerke 3 met 2-0 te sterk. Beide ploegen staan met 0 uit drie onderaan de hitparade. Zaterdag wacht Zaamslag 2, de nummer 5. Het vierde en vijfde doen het daarentegen prima en staan allebei bovenaan in hun klasse, waarin ze ook nog eens de meeste treffers produceerden, twee punten los van de nummer twee.