Diëtisten Allévo starten spreekuur in huisartsenpraktijken

LEWEDORP - De diëtisten van Allévo starten een nieuw spreekuur in Lewedorp en Wemeldinge. Vanaf dinsdag 24 september kan iedereen die dieetadvies nodig heeft terecht in huisartsenpraktijk Westerschenge te Lewedorp en in huisartsenpraktijk Wemeldinge. Reden van de nieuwe locaties is de groeiende vraag van huisartsen om een diëtist in de eigen praktijk. Voor cliënten is het prettig om in eigen dorp naar de diëtist te gaan en een nauwe samenwerking tussen huisarts en diëtist komt de cliënt ten goede.

Locatie Lewedorp: Roompotstraat 52, Diëtist Manda aanwezig elke vierde dinsdag van de maand.

Locatie Wemeldinge: Pr. Beatrixweg 52c, Diëtist Esmeralda aanwezig elke donderdag in de oneven weken.

Diëtisten Allévo

Het team van Allévo bestaat uit 9 diëtisten. Iedere diëtist is naast allround diëtist ook gespecialiseerd op een ander vakgebied. Zij werken op verschillende locaties, verspreid door heel Zeeland en hebben waar dat nodig is, nauw contact met wijkverpleegkundigen, ADRZ en Emergis, zodat cliënten zeker zijn van een goede afstemming tussen zorg en dieetbehandeling. Hieronder een overzicht van de specialisaties: Diabetes, FODMAP dieet, overgewicht, sondevoeding, hoog cholesterol, PDS (prikkelbare darmsyndroom), hoge bloeddruk, kinderen met overgewicht, darmproblemen, kinderen met groeiachterstand, eetstoornissen, oncologie, emotie-eten, voedselallergie en –intolerantie, ondervoeding, decubitus, totale parentale voeding, EOE (allergische slokdarmontsteking).

Meer informatie

Voor meer informatie over de diëtisten van Allévo kan contact worden opgenomen met Allévo via telefoonnummer 088 110 2800. [l]