Wekelijks Taalcafé om te oefenen met Nederlands

GOES - De Bibliotheek Oosterschelde organiseert iedere dinsdag, in samenwerking met SMWO Welzijn, een Taalcafé in de Bibliotheek Goes van 14.00-15.30 uur. Iedere woensdag wordt er in de Bibliotheek Heinkenszand van 10.00-11.30 uur een Taalcafé georganiseerd in samenwerking met Taalclub Borsele. Het Taalcafé is een goede plek om te oefenen met de Nederlandse taal en nieuwe mensen te leren kennen. Ook is het een plek waar je ervaringen kunt delen.


In het Taalcafé verbeteren bezoekers hun Nederlands. Dat doen ze door te praten met elkaar over het thema van die middag. Je kunt hier terecht met al je vragen over de Nederlandse taal. Ook leggen bezoekers hier nieuwe contacten. Er is een vrije inloop, een gezellige sfeer en iedereen die aan zijn of haar Nederlands wil werken, is van harte welkom. Ook vrijwilligers die als taalmaatje werken, zijn welkom om samen met hun taalvrager een Taalcafé te bezoeken. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Informatie

Het Taalcafé is iedere dinsdag, met uitzondering van de schoolvakanties, van 14.00-15.30 uur in de Bibliotheek Goes, Oostwal 34. De eerstvolgende Taalcafé’s zijn op 22 en 29 oktober, 5 en 12 november.

Het Taalcafé in Bibliotheek Heinkenszand is iedere woensdag, met uitzondering van de schoolvakanties, van 10.00-11.30 uur aan het Stengeplein 1. De eerstvolgende Taalcafé’s zijn op 23 en 30 oktober, 6 en 13 november

Meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl/taalhuis[l]