Peuter-kleuter gym na herfstvakantie van start

NIEUWDORP - Na de herfst vakantie gaat de peuter-kleuter gym voor kinderen vanaf twee jaar t/m groep twee in Nieuwdorp weer van start. De lessen onder leiding van Anja Brandt zijn op woensdagmiddag vanaf 15.45-16.45 uur gym; de eerste les is op woensdag 23 oktober in de gymzaal van het Dorpshuis Ammekore aan de Hertenweg.

Anja is ook actief bij Atlas uit Heinkenszand. Op vrijdag morgen geeft ze ouder/kind les in de Stenge aan kids van 2 tot 4 jaar. De leskosten zijn zeer laag.

Dat halve jaar is van 23 oktober tot ongeveer 15 april; want dan gaat de Nieuwdorpse speeltuin weer open. De stelregel is: speeltuin open- geen gym; speeltuin dicht- wel gym.

Om mee te doen zijn er wel een paar regels. Zo moeten de kinderen van 2-4 jaar direct begeleid worden door een ouder of verzorger. Bij de kinderen van groep 1 en 2 is dat niet verplicht maar mag het wel.

In verband met de veiligheid zijn gymnastiek schoenen verplicht; “sportieve” kleding is wenselijk.

De gym is een onderdeel van de SV Nieuwdorp. Naast voetbal, tennis en bootcamp is dit dus de 4e sport tak die via de SV aangeboden wordt. Nummer 5 is de jeugdsoos.

Heeft u dus een kind in deze leeftijd die graag wil klimmen, klauteren, rollen, springen en andere gym kunstjes wil doen kom dan op 23 oktober vrijblijvend eens meedoen.

Voor meer inlichtingen: over de lessen zelf kunt u terecht bij Anja Brandt (06 24438936) zelf; voor de zaken er om heen bij Jaya Gijssen (06 40409283) en Peter de Vos (06 53574172). [l]