Afbeelding
Foto:

Troostdag: 'Verweven in ons leven'

's-HEER ARENDSKERKE - De jaarlijkse Troostdag, op zondag 3 november, is een moment van herdenken en ontmoeten voor iedereen die ooit een dierbare heeft verloren. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is, op het moment dat we over hen spreken, zijn ze er weer even bij.

Het gemis van een dierbare wordt juist in donkere dagen nog meer gevoeld. Daarom is deze periode bij uitstek geschikt voor de Troostdag. Een dag om die persoon te herdenken, die zo vaak in je gedachten is. Een dag om herinneringen te delen.

Locatie

Ieder jaar zoeken we een geschikte en sfeervolle locatie. Dit jaar vindt de Troostdag plaats in Een Bunder Kunst in 's-Heer Arendskerke. Het centrale punt van de Bunder wordt gevormd door 'De Tent',een rond bouwwerk waar wij onze gasten ontvangen. Tijdens dit informeel samenzijn kun je genieten van troost-eten. Met verwarmende spijzen wordt samen eten een moment van verbinding. Als de weersomstandigheden het toelaten is er letterlijk 'warmte' in de tuin, gemaakt door de vuurmeester van De Bunder. Er is deze middag ruimte voor verhalen, gedichten en live muziek. Manda Heddema van boekhandel De Koperen Tuin vertelt haar verhaal. De muzikale omlijsting is van Walter Diedrich en Izzy en Lilian van Elk. Een bijzonder moment is het noemen van de namen van onze overleden dierbaren door Ritueelbegeleidster Anneke Duvekot. Voor opgave van de namen kun je mailen naar info@uitvaartbezieling.nl met als onderwerp: naam troostdag.[l]

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding