Studiekring 50+.
Studiekring 50+. ZB

Bibliotheek zoekt vijftigplussers om studiekring te starten

GOES - Wilt u als 50-plusser breed actief blijven? Wilt u na of naast uw actieve werk nieuwe mensen blijven ontmoeten? Wilt u ook geestelijk zo actief mogelijk blijven? Dan is een Studiekring misschien iets voor u.

Een studiekring bestaat uit een vaste groep mensen die met regelmaat bij elkaar komt om maatschappelijke ontwikkelingen, ideeën en meningen met elkaar te delen. De Bibliotheek in Goes wil hier in januari 2020 starten en organiseert daarom op 5 november een informatiebijeenkomst voor belangstellenden.

Wat is het doel van een studiekring?

Laat u overigens niet afschrikken door het woord studie. De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

Informatiebijeenkomst

Voor belangstellenden is er op dinsdag 5 november en dinsdag 10 december om 19.30 uur een mogelijkheid om kennis te komen maken met het fenomeen studiekring. In Bibliotheek Goes. Deelname is gratis maar wel graag aanmelden. De studiekring is georganiseerd in samenwerking met: ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

Aanmelden kan via: www.bibliotheekoosterschelde.nl/studiekring. [l]