Saman Groep neemt de Bart over

GOES - De Saman Groep uit Zierikzee heeft Elektrotechnisch Installatieburo de Bart uit Goes overgenomen.

VAN ONZE REDACTIE

Edward de Bart ziet als voormalig eigenaar van het in 1989 opgerichte bedrijf meer mogelijkheden voor zijn onderneming als het verder gaat onder de vlag van de Saman Groep, een bedrijf dat alle installatietechnische disciplines in huis heeft.

Transitie

De Saman Groep ziet binnen de energietransitie een grote hoeveelheid werkzaamheden op elektrotechnisch gebied op zich afkomen.

De Bart zegt dat hij de Saman Groep heeft benaderd, omdat hij een steeds verdere integratie van de installatie- en elektrotechniek ziet. “Dit zorgt dat er minder kansen zijn voor zuiver elektrotechnische bedrijven. Ik ben op zoek gegaan naar een partij waarbij er nieuwe kansen kunnen ontstaan en waarbij alle collega’s en klanten een juiste plek krijgen.”

Collega's

Alle lopende activiteiten en projecten van de Bart worden uitgevoerd binnen de Saman Groep. “Wij zien in de overname van de activiteiten en collega’s van de Bart een belangrijke uitbreiding op onze huidige elektrotechnische afdeling, doordat de energietransitie leidt tot een verdere elektrificatie van de gebouwde omgeving”, zegt Erik Kloet, commercieel directeur van de Saman Groep.

Saman Groep neemt alle werknemers van de Bart over. Ook Edward de Bart gaat aan de slag binnen de Saman Groep.[l]