Afbeelding
Foto: Josien de Graaf

Paard van Troje viert feest

GOES - Boekhandel Het Paard van Troje in Goes staat zaterdag in het teken van de 25e editie van de Week van het Zeeuwse Boek.

VAN ONZE REDACTIE

Tussen 13.30 uur en 16.00 uur is Zeeuwse Sien in de winkel. Tegelijkertijd zijn Jan Willem Hament en Theo Spinnewijn aanwezig om hun nieuwe boek ‘Daan en Anna op stap in Zeeland’ te voorzien van een mooie tekening. Mensen die vijftien euro besteden krijgen het boekenweekgeschenk gratis. Dit jaar is het ‘M’n Liêven’ van Marlies Allewijn.

Bij uitgeverij Het Paard van Troje zijn in het kader van de week enkele boeken verschenen. Zo schreef Josien de Graaf 'Ik versta een beetje Meeuws'. “Sprekende dieren, kibbelende echtgenoten, gehaaide familieleden, verlegen jongens en meisjes… en een verteller die vooral zichzelf niet te serieus neemt maar de o zo herkenbare eigenaardigheden van alles en iedereen met liefde en humor beschrijft”, zegt de uitgever over het boekje.

Ook is ‘Leuk Zeeuws koken’ verschenen. Het is een bijzondere uitgave waarin dertig bekende en minder bekende Zeeuwen hun favoriete recept delen. Ook staan er enkele bijdragen in van restaurants en koksopleidingen uit de provincie. Lees er volgende week meer over. Meer informatie ois te vinden op www.lekkerzeeuws.nl en www.paardvantroje.nl.[l]