Activiteiten Seniorenraad Borsele

BORSSELE - Met de Seniorenraad Borsele naar de filmvoorstelling André Rieu; 70 years young op zondag 19 januari 2020.

Dan is de feestelijke en unieke filmvoorstelling André Rieu; 70 years young te zien in Cinecity XL in Vlissingen met hoogtepunten uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. De bus vertrekt om 13.45 uur bij het dorpshuis in 's-Gravenpolder en om 14.00 uur bij het gemeentehuis in Heinkenszand. Verwacht tijdstip van thuiskomst is 18.00 uur. Deelnemers dienen goed ter been te zijn om zelfstandig in en uit de bus te kunnen stappen.
Aanmelden is verplicht en kan via 0113-311999 of info@vrijwilligershuis.nl Uw aanmelding dient vóór 22 november bij ons binnen te zijn in verband met onze reservering bij Cinecity Vlissingen.

Busreis Gent
De Seniorenraad Borsele organiseert op 13 december een busreis naar Gent. Waar vroeger Gent slechts een kleine kerstmarkt had, is de huidige kerstmarkt uitgegroeid tot een heus evenement: de Gentse Winterfeesten. Een tiendaags festival met muziek, cultuur en zo veel meer. Rondom de prachtig verlichte Sint Baafskathedraal staan gezellige kerstkraampjes. Het winterfeest ademt de sfeer van het hoge Noorden met houtgeur, groen, lichtjes, elanden, chalets en warmte. De bus vertrekt om 13.00 uur bij het dorpshuis in 's-Gravenpolder, Poelvoordestraat 3 en om 13.15 uur bij het gemeentehuis in Heinkenszand. Verwacht tijdstip van thuiskomst is 21.15 uur. Deelnemers dienen goed ter been te zijn om zelfstandig in en uit de bus te kunnen stappen en een korte afstand te lopen van de busparking naar het centrum.
Aanmelden is verplicht, vóór 25 november, en kan via info@vrijwilligershuis.nl of 0113-311999. [l]