Informatiemarkt voor Goes-Oost

GOES - Stichting Wijkbelangen Goes-Oost organiseert op 27 november van 19.30 tot 21.30 uur een informatiemarkt voor Goes-Oost in Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12 4461 NB Goes.

Gedurende het jaar zijn er (straat) gesprekken gehouden door onder andere SMWO. Ook de werkgroep ontmoeting is bezig geweest met diverse activiteiten en thema’s. Er zijn verschillende onderwerpen die naar voren zijn gekomen waar het komende jaar met en door bewoners en organisaties aan gewerkt wordt en/of gaat worden. Denk aan: Dementie vriendelijke wijk; Inloop en informatiepunt ouderen in Goes Oost; Behoeftepeiling naar activiteiten voor en door kinderen/jongeren en hun ouders; Veiligheid en leefbaarheid in de buurt; Ontmoeting met, voor en door bewoners; Zorg voor elkaar; GGZ.

Organisaties
Op de bewonersavond willen wij samen met bewoners en organisaties kijken hoe er met elkaar aan de diverse thema’s aan de slag kunnen (blijven) werken. Tevens presenteren diverse organisaties, zoals wijkvereniging Goes-Oost, Buurtpreventie WhatsAppgroep, Kinderopvang, Wijkleerbedrijf Hoornbeeckcollege, Vredeskerk, Politie, RWSGoes en Zorgorganisaties uit de wijk wat er in Goes Oost al is aan activiteiten en voorzieningen. Op de avond worden ook de uitkomsten bekend gemaakt van de wensen en behoeften van kinderen tot en met 12 jaar en hun ouders. Genoeg om te zien, horen en vooral om mee te gaan doen.
Voor informatie en vragen kunt u terecht bij Monique Copper, m.copper@smwo.nl, 06-23329017. [l]