Wie komt er naar de open dagen van Scalda? FOTO MARCEL KENTIN
Wie komt er naar de open dagen van Scalda? FOTO MARCEL KENTIN Foto: Marcel Kentin

Scalda opent haar deuren op 29 november

GOES - Een opleiding volgen bij mbo-school Scalda is voor de één de perfecte combinatie tussen leren en werken, voor de ander is het een mooie opstap om een vervolgstudie te kunnen doen.

VAN ONZE REDACTIE

Bij Scalda kun je kiezen uit heel veel verschillende opleidingen. Elke opleiding heeft een eigen aanpak en cultuur die aansluit bij de beroepspraktijk. Met studenten en docenten die elkaar kennen.

Beroep

Ben jij aan het ontdekken welk beroep bij jou past en welke opleiding je daarvoor het best kan volgen? Kom dan naar de open dag van Scalda op vrijdag 29 november. Je bent van harte welkom van 16.00 uur tot 20.00 uur.

De open dagen daarna vinden op 31 januari en 1 februari plaats. Op de onderwijslocaties in Terneuzen, Middelburg, Goes en Vlissingen zullen we je tijdens de open dagen graag ontvangen. Je kunt dan kennis maken met de opleidingen die de verschillende opleidingslocaties te bieden hebben. Er zijn demo's, workshops en voorlichtingen van docenten én studenten. Je krijgt zo de kans om de sfeer van de verschillende opleidingen van Scalda te proeven. Als je je keuze al gemaakt hebt, kun je je op de open dagen direct inschrijven voor een opleiding.

Locaties

Op www.scalda.nl/opendagen vind je welke opleidingen hun open dag hebben op welke locatie(s).[l]