J&B Kasten in Arnemuiden maakt allerlei kasten op maat.
J&B Kasten in Arnemuiden maakt allerlei kasten op maat. Foto:

Maatwerk meubilair bij J&B Kasten

ARNEMUIDEN – Bij J&B Kasten in Arnemuiden worden maatwerk kasten en ander meubilair gemaakt. Van stijlvolle bibliotheekkasten en en-suite kasten tot trendy walk-in-closets en keukens. De meubels worden in de eigen werkplaats op ambachtelijke wijze vervaardigd. Alles precies naar wens en tot op de tiende millimeter nauwkeurig.

J&B Kasten is in 2012 opgericht als onderdeel van Timmerbedrijf Meulmeester. Het bedrijf is gespecialiseerd in kasten op maat in de breedste zin van het woord. "We realiseren behoorlijk uiteenlopende en uitdagende projecten. Ook onder een schuin dak of in een moeilijke hoek, waar geen standaard kast past, kan een perfecte opbergruimte komen", stelt Joost Meulmeester. Een kast op maat, zowel in hoogte, breedte en diepte. Variërend van een boekenkast tot inloopkast en alles wat daartussen zit. De kracht van J&B Kasten is dat alle kasten praktisch, functioneel en mooi zijn. Tevens maken ze composiet meubels, werkbladen en wastafels. Het materiaal is er in allerlei kleuren, vrijwel naadloos te verwerken en heel sterk. Maatwerk tot in het kleinste detail. De kast wordt precies in de stijl van de klant gemaakt: een kast met een landelijke uitstraling of klassiek of een moderne of industriële variant? J&B Kasten biedt de passende oplossing.

De showroom van J&B Kasten aan de Molenweg in Arnemuiden is op afspraak geopend. Het bedrijf is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag is het gesloten. Meer: www.jenbkasten.nl.[l]