Winnaar Koen Verbeke met hoofdsponsor Marco Aertssen. FOTO VINCENT PEEMEN
Winnaar Koen Verbeke met hoofdsponsor Marco Aertssen. FOTO VINCENT PEEMEN Foto: Vincent Peemen

8e Salon Pour L' Homme Libretoernooi

GOES - In de week van 25 november tot 1 december wordt voor de 8e keer alweer het salon pour 'L Homme Libretoernooi gehouden. Dit Libretoernooi, wat wordt gehouden in locatie Sport Pub Goes, wordt elk jaar goed bezocht en zal dit jaar een extra tintje krijgen.

Kapsalon Pour L'Homme bestaat 30 jaar en daarmee krijgt dit toernooi een extra feestelijk tintje en wordt het toernooi dit jaar in 2 categorieën gesplitst, nl; een apart toernooi (poule A) voor de 16 deelnemers met het hoogste aanvangsmoyenne (gemiddelde wat iemand speelt) en een categorie poule B met de overige 64 spelers.

De top 8 van poule A en de top 24 van poule B gaan naar de finale, die gehouden wordt op zondag 1 december vanaf 10.00 uur. Er komen dit jaar dus 2 winnaars tevoorschijn in plaats van 1. De winnaar van vorig jaar, Koen Verbeke, zal dit jaar wegens vakantieverplichtingen niet meedoen, dus er komt sowieso weer een andere winnaar. Voor alle deelnemers zal er weer een heerlijk buffet klaar staan op zondag 1 december rond 13.00 uur. Op de finaledag is wordt er ook een grote loterij gehouden, door middel van envelopjes. De voorronde zijn van maandag- t/m vrijdagavond vanaf 19.00 uur. De deelnemers dienen zich op te geven bij Sport Pub Goes, www.sportpub.nl of Salon pour L' Homme in Goes.
Voor de winnaars ligt er een envelop van € 100,00 klaar en een mooie beker. Op dit moment zijn er al 55 deelnemers ingeschreven, dus er is nog plek voor enkele deelnemers. [l]