Het Urker Mans Formatie geeft een Kerstconcert in Goes.
Het Urker Mans Formatie geeft een Kerstconcert in Goes. Foto: Picasa

Korting voor kerstconcert van Urker Mans Formatie

GOES - De Urker Mans Formatie geeft volgende week zaterdag (7 december) een kerstconcert in de R.K. Maria Magdalenakerk in Goes.

Op het programma staan advent- en kerstliederen. Van het ingetogen 'Stille nacht' tot het uitbundige 'Cantique de Noël'. De mannen van de Urker Mans Formatie zingen vol overgave en worden versterkt door Mark Brandwijk op het orgel. Tijdens het concert switcht de organist moeiteloos naar de piano. Op beide instrumenten improviseert hij tijdens de kerstliederen. Bijna alle zangers hebben een solorol. Dat maakt de zanggroep uniek. Heldere eerste tenoren zingen de solo's bij onder meer 'Christmastide' terwijl de diepe bassen 'Mary's boychild' en 'Greensleeves' vertolken. Martin Mans is sinds de oprichting de drijvende kracht achter de Urker Mans Formatie. Hij vormt een geheel van stemmen en werkt aan beleving van tekst en muziek. De luisteraar heeft heel wat te zien en kan genieten van een afwisselend programma met zang en instrumentale muziek.

Het concert vindt plaats in de R.K. Maria Magdalenakerk aan de Singelstraat in Goes. Het begint om 20.00 uur. De toegang is 18.50 euro.

Reserveren kan via www.martinmans.nl of 06-25391903.

Lezerskorting

Lezers van de Bevelandse Bode krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van vijf euro en betalen 13,50 euro in plaats van 18,50 euro. Maximaal twee personen. Voor online bestellingen geldt de actiecode: BB712.[l]