Lezen met baby's tijdens Babybieb

'S GRAVENPOLDER/ HEINKENSZAND - Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Maar hoe begin je? Tijdens de gratis Babybieb worden ouders op weg geholpen.

Boekstartcoach Suzan Car staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je praktische tips te geven over voorlezen en passende boekjes bij elke leeftijd. Elke 1e dinsdag van de maand in de Bibliotheek ’s-Gravenpolder, eerst volgende 3 december, en elke laatste dinsdag van de maand in Heinkenszand, eerst volgende 26 november. De babybieb is voor baby's/ jonge dreumesen van 0 tot ongeveer 1,5 jaar. Broertjes en zusjes zijn ook welkom.

Waar en wanneer is de Babybieb
Bibliotheek ’s-Gravenpolder: Elke 1e dinsdag van de maand, de eerst volgende Babybieb is op dinsdag 3 december tussen 14.15-15.45 uur, Egelantierstraat 6.

Bibliotheek Heinkenszand, elke laatste dinsdag van de maand, de eerst volgende Babybieb is op dinsdag 26 november tussen 14.15-15.45 uur, Stengeplein 1.

Aanmelden is niet nodig maar kan wel via: www.bibliotheekoosterschelde.nl/babybieb. Hier staan ook de exacte data van Babybieb.[l]