Afbeelding
Foto:

Grandioze Garagedeur Dagen bij Decokay Elenbaas - Noom

GOES - Tijd voor een nieuwe garagedeur. Vrijdag en zaterdag organiseert Decokay Elenbaas-Noom de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u tijdens deze dagen één van de showrooms bezoekt en een garagedeur bestelt, kruijgt u 25 procent korting op de deur én een gratis led-verlichtingslijst. Tevens dingt u mee naar een gratis garagedeur.

Bij Decokay Elenbaas-Noom laten ze u graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Decokay Elenbaas-Noom is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het land.

Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Tevens geven de dealers tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen 25 procent korting geven op garagedeuren in combinatie met een gratis led-verlichtingslijst. "In de donkere maanden die we tegemoet gaan is het extra plezierig om de garagedeur ook na zonsondergang te kunnen verlichten en onbevoegde personen weg te houden."

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met de Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

Openslaand

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

Vlissingen: Decokay Elenbaas-Noom, Gildeweg 15-17, tel. 0118-441904.

Tholen: Decokay Elenbaas-Noom, Welgelegen 2C, tel. 0166-662880.

Goes: Decokay Elenbaas-Noom, Livingstoneweg 46, tel. 0113-34210.

Website: www.decokayelenbaasnoom.nl [l]