Choral Evensong met Engelse koorzang door de Capella Maria Magdalena op zaterdag 30 november. FOTO F. HUISTRA
Choral Evensong met Engelse koorzang door de Capella Maria Magdalena op zaterdag 30 november. FOTO F. HUISTRA Foto: F. Huistra

AGENDA

Woensdag 27 november

Inloopmoment Goes Oost

13:30 | Wijkcentrum Jan Ligthart

Inloopmoment in Goes-Oost van SMWO Welzijn, de wijkagent en de wijkbeheerder van de RWS Goes in het Wijkcentrum Jan Ligthart aan de Bergweg 12 in Goes, is op woensdagmiddag 27 november van 13.30 en 15.30 uur. In de wijk kunnen bewoners meer voor elkaar betekenen, er voor elkaar zijn en samen dingen oppakken. Kleine dingen kunnen echt een groot verschil maken voor fijn wonen in de buurt. Wat zou jij kunnen doen? Welk talent en idee heb jij? Waar kun je terecht met jouw vraag als je niet precies weet hoe je het wilt en kunt aanpakken? Of heb je behoefte aan een praatje, kom dan eens binnenlopen. Info: SMWO Monique Copper, m.copper@smwo.nl, 06-23329017.

Vrijdag 29 november

Sinterklaas kinderdisco

19:00 | Zaal Onder de Toren

Op vrijdag 29 november wordt van 19.00 tot 20.30 weer een Grote Sinterklaas kinderdisco georganiseerd voor alle kinderen van Noord Beveland! Deze kinderdisco vind plaats in Zaal Onder de Toren in Wissenkerke en er wordt weer groots uitgepakt. Er zijn leuke spelletjes, muziek en discolichten. Natuurlijk ontbreken de echte discopieten niet! En dat niet alleen, dit jaar zijn er ook gave gadgets, een tafelvoetbal en een groot springkussen! De toegang is gratis.

FNV inloopmiddag

13:00 | FNV Vakbondshuis

FNV Senioren Midden-Zeeland organiseert vrijdag 29 november een inloopmiddag in het Vakbondshuis. Jessica van Ruitenberg geeft vanaf 13.00 uur een presentatie over 'Armoede in Nederland'. Leden zijn welkom. Het Vakbondshuis is te vinden aan de Wulfaertstraat in Goes.

Zaterdag 30 november

Bingo Drive

14:00 | Wijkcentrum Jan Ligthart

De Wijkvereniging Goes Oost, organiseert op zaterdag 30 november een Bingo Drive in Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12 te Goes. Aanvang middagbingo 14.00 uur zaal open 13.30 uur. Aanvang avondbingo 19.30 uur. Zaal open 19.00 uur.

Intocht Sinterklaas

15:00 | Dorpshuis Heer-Arendhuis

Zaterdag 30 november is de intocht van Sinterklaas en zijn pieten in 's Heer Arendskerke. Start om 15.00 uur bij het Arendshuis.

Choral Evensong

17:00 | Grote of Maria Magdalenakerk

Op zaterdag 30 november zal in de H. Maria Magdalenakerk te Goes een Choral Evensong plaatsvinden. Deze kerk leent zich bij uitstek voor de fraaie Engelse koorzang door de Capella Maria Magdalena o.l.v. Wim Boer, ditmaal met een keur aan hymns en anthems van o.a. Howells en Vaughan Williams, alsook de Evening Canticles van Tertius Noble. Voorganger diaken Egbert Bornhijm. Organist is Janno den Engelsman. De Evensong begint om 17.00 uur. Aan het einde van de dienst is er een openschaal collecte ter bestrijding van de kosten.

Repair Café

10:00 | Dorpshuis Heer-Arendhuis

Waardeer het, repareer het. Op zaterdag 30 november bestaat het Repair Café te 's-Heer Arendskerke 5 jaar. U bent van harte welkom in het Arendhuis van 10.00-12.30 uur. Kom op tijd, want sommige reparaties kunnen enige tijd in beslag nemen. Voor info kijk op repaircafe.org of mail naar shak-repaircafe@xs4all.nl.

Maandag 2 december

Open huis Hospice

19:00 | Het Clarahofje

Het volgende Open Huis van Hospice Het Clarahofje vindt plaats op maandagavond 2 december van 19.00-21.00 uur. Belangstelling, nieuwsgierig of interesse, kom dan langs aan 's-Heer Hendrikskinderendijk 100 in Goes. Iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.