Lastig klusje voor SSV uit naar Bruse Boys

GOES - SSV '65 heeft het lastige klusje voor de winterstop bijna geklaard. Met redelijk succes werden de wedstrijden tegen MZC en Yese winnend afgesloten.

Afgelopen zaterdag was Seroos dit seizoen een brug te ver. Kansen kreeg de ploeg van Pim Bruins-Ronnie Hillebrand voldoende, maar vaak stond paal en lat in de weg. Seroos kwam in de eerste helft op voorsprong en wat SSV probeerde, het aluminium was de grote tegenstander. Een vrije trap van Perry Bek bracht de 1-1 op het bord. Na de thee twee aanvallende ploegen waarin Seroos uit een vrije trap op 1-2 kwam. SSV '65 probeerde alles maar weinig geluk vloog met de bal mee. Toen ook Seroos middels een pingel op 1-3 kwam moest SSV '65 alles op de aanval gooien, maar leverde verder geen (tegen)goals op. De tweede helft was voor SSV, maar het fanatisme ontbrak dit om te zetten in treffers.
Aanstaande zaterdag wacht de zware uitwedstrijd bij Bruse Boys. De ploeg van René Scholts (Carlos de Jonge hield het na enkele wedstrijden voor gezien). staat derde en was afgelopen zaterdag met 1-5 oppermachtig in en tegen Arnemuiden. Maar dat zegt nu niet alles, want vorig seizoen werd het slechts een magere 1-0 op Schouwen Duiveland terwijl de teller in Goes op 0-0 bleef steken. Door het verlies zakte SSV '65 wel naar de zevende stek, werk aan de winkel dus!

Teams
Het tweede won ook zaterdag. Het werd thuis 4-2 tegen Nieuwdorp 2. Zaterdag wacht de spannende uitwedstrijd tegen Kapelle 2, de naaste concurrent die tweede staat met 2 punten méér dan SSV '65, winnen ze klimmen ze op naar de tweede stek dus. Het vierde won met 35 van GPC Vlissingen, maar koploper Wemeldinge won ook zodat het gat met de koppositie één punt blijft. Het vijfde won met 1-3 van naaste concurrent WIK zodat zij koploper blijven en het gat met WIK groter hebben gemaakt. 5 punten.