OERRR Vette Vogel Dag voor kinderen

GOES - Kom vette vogelhapjes maken en vogels zoeken tijdens de OERRR Vette Vogel Dag van Natuurmonumenten. Deze activiteit is op zaterdag 14 december van 13.30-16.00 uur voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ouders zijn welkom en gratis.

In de Zwaakse Weel is ook een natuurbelevingspad waar kinderen van alles ontdekken, zo ook vogels. Iedereen maakt creatieve hapjes van en voederhuisjes, zodat zij vogels kunnen verwennen in hun eigen tuin. Aanmelden is verplicht via www.nm.nl/agenda, zoek op gebied Zwaakse Weel.

Vette vogel hapjes
Kinderen maken allemaal een huisje en hapjes om op het huisje te zetten. Denk aan uitgeholde sinaasappels en pindakettingen. Om op te warmen is er chocolademelk met marshmallows. Daarnaast vertelt de boswachter over vogels en misschien spotten we er een paar met de verrekijker.
Praktische info: trek niet te mooie kleren aan, neem laarzen of waterdichte schoenen mee!
De Vette Vogel Dag wordt jaarlijks gehouden in natuurgebied de Zwaakse Weel van Natuurmonumenten. Hier zijn ook een infopunt, picknickplek en belevingspad voor kinderen. Het hele jaar door ontdekken kinderen hier van alles met kruiden, fruitbomen, vogels en nog veel meer. Kijk voor meer info op www.nm.nl/zwaakseweel
Meer info en aanmeldingen via www.nm.nl/agenda [l]