VV GOES JO11-1. FOTO RENÉ VAN DER VLIET
VV GOES JO11-1. FOTO RENÉ VAN DER VLIET Rene van der Vliet

JO11-1 van vv GOES nu al een vriendenteam

GOES - De lol en het plezier voor het voetballen is iedere keer weer merkbaar bij deze groep. Het maakt niet uit of het een zonnige nazomeravond is of juist een druilerige en koude decemberavond: de 10 jongens van JO11-1 staan altijd met veel plezier op het trainingsveld, laat staan als er op zaterdag een wedstrijd “om het echie” gevoetbald mag worden.

Iedere maandag- en woensdagavond trainen de jongens van de JO11-1 van half zeven tot half acht op het kunstgrasveld van vv GOES op sportpark Het Schenge. Op maandagavond verzorgt Etienne de training en is Jaap assistent en op woensdagavond zijn de rollen omgedraaid. Maar wat altijd gelijk blijft is de beleving van de jongens; afzeggingen zijn er zelden en als iemand komt dan is hij altijd keurig op tijd! Een andere constante factor is de assistent-assistent-trainer Raf; als broertje van een van de talenten vindt hij het leuk om mee te helpen!

Afgelopen week was echter een bijzondere week. In plaats van de maandagavondtraining buiten konden we dinsdagavond in de zaal trainen, samen met de JO12-1, ter voorbereiding op het jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie in het Omnium. Het was een goede oefening voor het toernooi en een warme afwisseling. Op woensdagavond hebben we wel buiten getraind, want zaterdag staat er de thuiswedstrijd tegen Steen op het programma.

Tot nu toe doet de JO11-1 het goed in de competitie (2e klasse). Soms wordt er verloren, soms wordt er gewonnen, maar altijd wordt er leuk, met plezier en respect voor elkaar en de tegenstander gevoetbald.

Afgelopen zaterdag om half 10 stonden de teams van vv GOES JO11-1 en Steen JO11-1 aan de aftrap. Het was steenkoud, maar het ging steengoed voor vv GOES! De eerste helft ging het in het begin nog gelijk op, maar met rust stond GOES met 3-2 voor. Uiteindelijk werd het nog 6-3; een dikverdiende overwinning!

Mouhnad, Davi, Hamza, Lorent, Cas, Luuk, Seb, Sven, Nikey en Daan zijn de talenten van dit team! Jongens, blijf zo doorgaan! [l]