VV GOES JO11-2. FOTO ROBBIE VIALLE
VV GOES JO11-2. FOTO ROBBIE VIALLE Robbie Vialle

Jo11-2 VV Goes speelt gelijk in boeiend duel

GOES - JO11-2 een bonte verzameling van temperamentvolle talenten, waarvan wij trainers aan het begin van het seizoen dachten: Gaat dit wel goed komen? Het tegendeel was waar. Deze jongens gaan tot het uiterste voor elkaar en elke week mogen wij daar weer getuige van zijn. De passie waar deze jongens mee voetballen zien we ook terug op de trainingen waar het er soms hard aan toe gaat.

Mijn naam is Robbie Vialle en samen met Louis Nieuwenhuijse trainen en begeleiden wij de JO11-2. Op maandag en woensdag trainen we van 18.00 tot 19.00 op veld 2 van VV Goes.
Met de trainingen zijn we altijd wel redelijk compleet, behalve met regenachtig weer. Dan zijn er wel eens jongens met watervrees, maar dat is slechts een vermoeden.
VV Goes JO11-2 speelt zijn wedstrijden in de 4e klasse. Dit seizoen begonnen we met een paar nederlagen die in onze ogen niet nodig waren. We waren nog geen hecht team en de jongens moesten nog wennen aan hun posities in het veld. Maar toen we begonnen met te winnen groeide het zelfvertrouwen per wedstrijd. Mooie overwinningen met grote uitslagen gaven onze talenten vleugels en met vijf overwinningen achter elkaar was er afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen.

Geloven in overwinning

De Corn boys JO11-1 uit Sas van Gent was onze tegenstander. Tien minuten voor de wedstrijd stopte het met regenen en na de warming-up leek er geen vuiltje aan de lucht. Nog eventjes de kopjes bij elkaar, positie houden, veld breed maken en niet te gemakkelijk over onze tegenstander denken ook al staan ze op de ranglijst ver onder ons. Het is duidelijk, we konden beginnen.
Corn boys mocht aftrappen. Louis blies op zijn fluit en de wedstrijd was begonnen.
Alles wat we net besproken hadden waren we kennelijk vergeten, want na 20 minuten spelen was het al 0-3 voor een uitstekend spelend Corn boys. Wat waren we er ziek van. Maar nog in de eerste helft kwamen we terug op 2-3. Na de rust waren er kansen voor beide partijen, maar waren wij iets sterker.
Toen viel de 3-3 en gingen we nog in een overwinning geloven, maar na wat enorme kansen op de winst was daar het eindsignaal in een boeiend duel.