Skiën en snowboarden met Jeugdraad Veere Actief

VEERE - In samenwerking met Stichting Welzijn Veere organiseert de Jeugdraad Veere een paar keer per jaar culturele en sportieve evenementen voor alle jongeren vanaf het voortgezet onderwijs, die wonen in de gemeente Veere.

In navolging van de succesvolle voorgaande edities organiseert de Jeugdraad Veere – Actief op vrijdag 1 februari 2019 weer het ski-, en snowboard evenement ‘Skidôme Terneuzen 2019’!
Heb jij altijd al eens willen kennismaken met skiën of snowboarden of ben je een doorgewinterde wintersporter, maar wil je je skills opwarmen en je tricks finetunen voor het echte werk in de bergen? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou!
Twee uur lang kun je als beginnende of gevorderde skiër of snowboarder uitleven op de 220 meter lange indoor piste. Breng zelf geschikte kleding én verplichte handschoenen mee.
We vertrekken om 17.30 uur vanaf de parkeerplaats van Multimate in Serooskerke. Vanaf 17.15 uur kun je inchecken in de bus. Rond 23.15 uur zijn we weer terug in Serooskerke.
Meer informatie en inschrijven: www.welzijnveere.nl of naar de facebookpagina van de Jeugdraad Veere www.facebook.com/JeugdraadVeere. [l]