SVRZ lanceert avontuurlijke arbeidsmarktcampagne

MIDDELBURG - SVRZ is op 8 januari een nieuwe arbeidsmarktcampagne gestart. SVRZ heeft ervoor gekozen met eigen cliënten en medewerkers een opvallend beeld neer te zetten. SVRZ zocht daarbij de samenwerking op met Set Vexy. Zeeuwse creatieve beeldpioniers die de landelijke top uit de muziekwereld in hun klantenbestand hebben. Een bijzondere combinatie die heeft gezorgd voor een bijzonder resultaat.

Arbeidsmarkt

Door JobCare, de afdeling die verantwoordelijk is voor de arbeidsmarktbenadering van SVRZ, worden veel initiatieven genomen om SVRZ als goede werkgever voor het voetlicht te brengen. Voor iedereen zijn er mogelijkheden, mensen die al opgeleid zijn, of mensen die op een andere manier willen bijdragen aan het welzijn voor de cliënten van SVRZ.

De arbeidsmarkt in de zorg is uitdagend en het vacature-aanbod is groot.

Daarom komt SVRZ met een nieuwe campagne die mensen zodanig aanspreekt dat ze bij ons willen komen werken. Een opvallende campagne waarbij we een aantal medewerkers en cliënten hebben gevraagd om met hun foto en verhaal ambassadeur te worden. Als zorgorganisatie is het belangrijk op te vallen en mensen aan je bedrijfscultuur te binden. SVRZ heeft met deze campagne een unieke sfeer weten neer te zetten.

Waarom ‘avontuur’ als thema?

Een verzorgende van SVRZ vertelde dat ze elke dag bij SVRZ als een nieuw avontuur beleeft, geen dag is hetzelfde. En deze dagelijkse avonturen ga je natuurlijk niet in je eentje aan. Je doet het samen, met je cliënten en je collega’s! Haar verhaal was de inspiratie voor deze nieuwe SVRZ wervingscampagne.

Zeeuwse samenwerking

SVRZ heeft deze campagne samen met Zeeuwse partijen gemaakt. Zo schakelden ze de creatieve geest van Set Vexy in, werden de foto’s gemaakt in Berkenhof’s Tropical Zoo en is de uitwerking gedaan door reclamebureau 10uur uit Zierikzee. En dit alles op basis van eigen medewerkers en cliënten die deze ervaring niet hadden willen missen.

Mark Duine, leerling verzorgende bij SVRZ, heeft meegewerkt aan de campagne: “SVRZ heeft mij de kans gegeven mijn droom achterna te jagen. Van detailhandel naar de ouderenzorg. Een hele stap, maar ik werk met ontzettend veel plezier en passie. Ik vind het fijn om met deze campagne te kunnen laten zien hoe leuk het werken bij SVRZ is. Ik heb de overstap naar ouderenzorg al gemaakt. Wie volgt?”

Om te zien hoe onze cliënten van deze dag hebben genoten kijkt u het filmpje van een van onze cliënten op het YouTube kanaal van SVRZ. Zij pakt haar foto van die dag uit en is blij verrast.

Over SVRZ

SVRZ verleent in Zeeland zorg aan kwetsbare ouderen, die als gevolg van lichamelijke klachten of geheugenproblemen, voor korte of langere tijd zorg, ondersteuning of revalidatie nodig hebben. SVRZ levert zorg vanuit kleinschalige voorzieningen, zorgcentra, specialistische centra, seniorenklinieken maar ook bij cliënten thuis. Wij bieden een totaalpakket waarbij wonen, welzijn en zorg op elkaar afgestemd zijn. SVRZ werkt samen met andere professionals en zorgorganisaties en is daardoor in Zeeland een verbindende schakel. SVRZ is aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland en dus altijd dichtbij. Kijk voor meer informatie op www.svrz.nl. [l]