Noormannen 1 deelt de punten met Ariston'80

WESTKAPELLE - Noormannen 1 speelde één week voor de tweede competitiehelft gelijk tegen Ariston'80 uit Delft. In een aantrekkelijke wedstrijd kwam Noormannen op een 2-0 voorsprong, door doelpunten van Rens Janisse en Brian de Visser. Ariston kreeg óók mogelijkheden en via twee doelpunten gescoord via een kopbal kwam de 2-2 op het scorebord. Een week eerder speelde Noormannen een oefenwedstrijd in Huissen en wel tegen Jonge Kracht. Deze wedstrijd, gespeeld in een trainingsweekend, werd afgesloten met een 4-0 nederlaag voor de Westkappelaars.

Zaterdag 19 januari staat de eerste competitiewedstrijd ná de winterstop op het programma. Tegenstander is GPC uit Vlissingen en de aanvangstijd in Vlissingen is 14.30 uur.

Bij de jeugd loopt het "34e Rabowinterzaalvoetbaltoernooi" op zijn einde. Dit samenwerkingsverband, met de zeven voetbalverenigingen uit de Gemeente Veere, van de JO7 t/m de JO19, vindt plaats in de Sporthallen in Oostkapelle en Koudekerke, althans vanaf de JO11 t/m de JO19. Deze wedstrijden zijn gespeeld in de eerste week van januari.

In Sportzaal "De Bellink" in Westkapelle vinden de wedstrijden van de JO7, JO8 en JO9 plaats, verdeeld over een zestal middagen. Deze categorieën komen een drietal keer tegen elkaar uit. Noormannen JO9 was succesvol op 5 januari en behaalde een 1e plaats. Op Zaterdag 12 januari werd gespeeld door de JO7, die uitkomen in twee poules.

Zaterdag 19 januari wordt het toernooi afgesloten en komen de categorieën JO8 en JO9 in actie.

Een wedstrijd op het veld wordt gespeeld door Noormannen JO13-1, met als tegenstander Dauwendaele JO13-1, aanvang 10.00 uur in Westkapelle.

Info: www.noormannen.nl. [l]