AGENDA

Foto expositie

10:00 |

Fotoclub FCDD uit Oost Souburg exposeert met 12 portretseries in de ontvangsthal van het ROC, Ravensteijnweg 1, 4337 PG in Middelburg. De portret series bestaan ieder uit 5 foto's waarbij een van onze leden zo persoonlijk mogelijk zijn model in beeld heeft gebracht. De expositie is te zien tijdens kantooruren en zal nog tot februari 2019 te bezichtigen zijn.

Donderdag 17 januari

Vertel- en kijkcafé

13:30 | Polderhuis

Op donderdag 17 januari om 13.30 uur is er vertel- en kijkcafé in het museumcafé van het Polderhuis. Ada van Hoof de projectleider van de lopende verbouwing van het Polderhuis 2.0 zal de gasten meenemen door het proces van oud naar nieuw museum. Dit verhaal wordt ondersteunt met foto's. Na de presentatie worden de gasten meegenomen door het museum om te zien wat er in het toekomstige nieuwe museum allemaal gaat komen. Vanaf 9 februari is het vernieuwde museum weer open, benieuwd naar de veranderingen laat je dan informeren op 17 januari!

Zaterdag 19 januari

Podiumtijd

13:30 | Polderhuis

Op zaterdag 19 januari om 13.30 uur is er podiumtijd in het museumcafé van het Polderhuis. De Heemkundige Kring Walcheren neemt deze middag voor haar rekening. De Heemkundige Kring, een groep enthousiastelingen die zich bezig houden met allerlei wetenswaardigheden uit het verleden en het heden van het eiland Walcheren. Deze kennis verspreiden ze via allerlei activiteiten waaronder de kwartaal uitgave van het blad 'De Wete'. Er zijn ook nog enkele publicaties te koop. Ben je benieuwd wat de Heemkundige Kring nog meer doet, laat je dan verrassen tijden de middag van podiumtijd in het Polderhuis.

Zondag 20 januari

Bijzondere kerkdienst

13:30 | Zionskerk

Op zondag 20 januari zal er weer een bijzondere kerkdienst worden gehouden, dit wordt georganiseerd voor en met mensen, met en zonder beperking, Deze dienst vindt plaats in de "Zionskerk " in Oostkapelle m.m.v. gospel koor "De Vlis-sngers" o.l.v. Ep Jan Kwast, organist Jan Minderhoud. Dienst begint om 14.30 uur. Voorganger is Ds. PH.A. Beukenhorst, uit Oostkapelle.