Rondleiding Onvergetelijk
Rondleiding Onvergetelijk Mieke Wijnen

Onvergetelijk Zeeuws Museum

MIDDELBURG - Ook in 2019 houdt het Zeeuws Museum rondleidingen voor mensen met geheugenproblemen die samen met hun naasten welkom zijn. Op vrijdagmiddag 1 februari kunt u deelnemen aan dit gezellige en ontspannende uitje! Dit keer is het thema Zee.

U bekijkt in een kleine groep een aantal collectiestukken waarover u met elkaar in gesprek gaat. Tijdens Onvergetelijk staat het genieten centraal. Door verhalen, herinneringen, associaties en ideeën te delen, brengt u met elkaar de (Zeeuwse) kunstwerken tot leven. De speciaal hiervoor getrainde rondleider helpt u op weg met vragen en creatieve opdrachten.

Ontvangst
We ontvangen u om 14.00 uur met een gratis kopje koffie of thee in het Museumcafé. De rondleiding start om 14.30 uur en duurt ca. een uur. Deelname aan de rondleiding is gratis. U betaalt alleen entree. Met Museumkaart heeft u 50% korting. Het museum is rolstoeltoegankelijk, heeft een lift en in de zalen staan stoelen. Viert u een verjaardag of wilt u samen op stap? Vanaf 5 personen kunt u ook op afspraak een rondleiding boeken van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Meer informatie en reserveren: rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl of 0118 653000. [l]