Noormannen 1 kan kansen niet omzetten in doelpunten

WESTKAPELLE - Noormannen 1 moest in de eerste wedstrijd ná de winterstop aantreden in Vlissingen tegen GPC. Noormannen was de betere ploeg, doch kon de kansen niet verzilveren. Ook GPC kreeg mogelijkheden, doch vond steeds doelman Hayo Castel op zijn weg. Enkele minuten vóór het aanbreken van het rustsignaal, liet GPC wél het net bollen en de ruststand brak dan ook aan met een 1-0 voorsprong voor de thuisclub.

In de tweede helft kreeg Noormannen mogelijkheden om de gelijkmaker te scoren, doch zonder succes. Eindstand in een niet al te beste wedstrijd bleef de eindstand ongewijzigd en GPC kon drie punten bijschrijven. Zaterdag 26 januari komt om 14.30 uur 's Heer-Arendskerke 1 op bezoek en weet Noormannen wat ontbrak in de uitwedstrijd, namelijk het verzilveren van de kansen.

Noormannen 2 speelt om 13.00 uur een vriendschappelijk wedstrijd in en tegen Nieuwdorp 2.

Pupil van de week

Pupil van de Week op zaterdag 26 januari is Troy Brasser. Troy komt uit in de jeugdafdeling van vv De Noormannen en wel bij de JO9. De bijna achtjarige Troy voospelt een 2-1 overwinning voor Noormannen 1.

Jeugd

Bij de Jeugd kwam in Westkapelle de JO13-1 uit tegen Dauwendaele 13-1. De JO13-1 won deze vriendschappelijke wedstrijd met 2-0 en de doelpuntenmakers waren Joey Janse en Finn Minderhoud.

Verder werd in Sportzaal "De Bellink" in Westkapelle het Rabowinterzevendorpentoernooi afgesloten voor de JO8 en JO9. Deze 34e editie was voor de JO9 succesvol, want alle vier wedstrijden werden in winst omgezet en werden dus Poulewinnaar, wat óók al eerder gelukte in een eerdere editie. Alle deelnemers(sters) ontvingen een herinneringsvaantje. Positief de bijna altijd volle tribunes in de gespeelde zes edities.

Bij de jeugd staat op zaterdag 26 januari nog de wedstrijd Noormannen 15-1-De Meeuwen JO15-1 gepland en de aanvangstijd is gesteld op 10.00 uur in Westkapelle.