Toneelvoorstelling in dorpshuis de Arne te Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Toneelvereniging Veere ‘tot Leringhe ende Vermaeck’ speelt op vrijdag 1 februari in Arnemuiden de klucht: “Alweer vals alarm'.

Het huwelijk van Peter en Nellie vertoont het klassieke patroon. Terwijl Nellie voortdurend loopt te poetsen en boenen voert Peter geen klap uit in het huishouden als hij van zijn werk thuiskomt. Peter neemt het huishouden over om Nellie te bewijzen dat het mogelijk is het huishouden te doen en toch tijd over te houden voor leuke dingen. In korte tijd verandert de keurige woning in een zwijnenstal. Ten einde raad vraagt Peter kraamhulp aan. Wanneer de kraamhulp arriveert wil zij dolgraag de kersverse moeder en de nieuwe wereldburger zien. Daar had Peter niet aan gedacht. Hij prest opa om voor moeder te spelen. Een niet zo stille aanbidder van Nellie ziet opa voor Nellie aan en voor Nellie speelt hij een hoogzwanger nichtje dat de bevalling bij hun afwacht. Dan hebben we ook nog de dames Veenstra, twee oude vrijsters en het wakend oog en oor van de buurt. Natuurlijk zorgt het meisje van de felicitatiedienst voor een waardige afsluiting van een hectisch avondje.

Onvervalst vermaak
Om uw plezier niet te bederven verklappen wij verder niets. U komt het allemaal te weten als u kijkt naar dit kluchtig blijspel in drie bedrijven, dat garant staat voor een avond onvervalst vermaak, mede door de uitstekende kwaliteiten van de spelers die in dit stuk de meest verrassende kanten van hun talenten laten zien. Kom het bekijken en geniet! Vrijdag 1 februari in dorpshuis De Arne te Arnemuiden om 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Leden van de Oranjevereniging ontvangen korting. Verkoop uitsluitend op de avond van de voorstelling vanaf 19:30 uur. In de pauze wordt een verloting gehouden.
U kunt zich als lid van de Oranjevereniging aanmelden op vrijdagavond 1 februari of via www.oranjemuiden.nl