Kleding wordt mooi gepresenteerd
Kleding wordt mooi gepresenteerd Marisca van der Rande

Kledingbank Zeeland 'popt-up'

MIDDELBURG - Tot een aantal maanden geleden kon Kledingbank Zeeland steeds voor haar verkoopbeurzen gebruik maken van de voormalig aula in het Scalda gebouw. Door enkele interne wijzigingen is dat helaas niet meer mogelijk.

Dit betekent dat we voor de verkoopbeurzen steeds op zoeken moeten naar andere locaties, die pop-up stores genoemd worden. In december mochten we gebruik maken van een leegstaand winkelpand in Vlissingen. De verkoopbeurs van 1 en 2 februari vindt plaats in de voormalig Morgensterkerk in Middelburg, Lauweryszstraat 6 4335 EH. Tijdens deze beurzen wordt er leuke tweedehands kleding aangeboden voor kleine prijsjes. Omdat het einde van de winter nadert, houden we nu een uitverkoop. Dit betekent dat elk vierde artikel gratis is! Beide dagen zijn we open van 9-16 uur. In tegenstelling tot onze permanent ingerichte winkel aan de Ravensteijnweg is deze po-up store voor iedereen toegankelijk.

We nodigen een ieder van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de grootste tijdelijke tweedehands kledingwinkel van Middelburg!