Ondanks algehele afgelasting toch voetbal op sportpark 'Pelaat'

WESTKAPELLE - De KNVB had voor District Zuid 1 alle wedstrijden afgelast, doch Noormannen 1 speelde een thuiswedstrijd tegen Nieuwland 1 op een goed bespeelbaar veld.

Noormannen 1 kwam de eerste helft op een 2-0 voorsprong, door doelpunten van Marlo Janisse en Jari Kaland. In de tweede helft een zwak verdedigend Noormannen en Nieuwland wist hiervan te profiteren. Ná de 2-1 kon Nieuwland de 2-2 en de 2-3 scoren en beide doelpunten kwamen via een corner tot stand. Noormannen weet dat het zaterdag 2 februari anders moet.

Óók Noormannen 2 speelde vriendschappelijk en wel in en tegen Nnieuwdorp 2. Deze wedstrijd eindigde in een remise, namelijk 4-4. Bij Noormannen wist Pedro Boon driemaal te scoren en Patrick Knevel zorgde voor het vierde doelpunt.

Bij de Jeugd werd de geplande wedstrijd Noormannen JO15-1-Meeuwen JO15-1 afgelast.