Noormannen 1 revancheert zich voor nederlaag in thuiswedstrijd

WESTKAPELLE - Noormannen 1 trad vandaag in Koudekerke aan tegen VCK 1. Noormannen 1 verloor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop in Vlissingen tegen GPC en zou bij verlies naar onderen moeten kijken.

VCK was zeker in de beginfase de betere ploeg, maar in de eerste aanval voor Noormannen was succesvol en het was routinier Mark Minderhoud die voor de voorsprong zorgde.Na dit doelpunt wat kansen over en weer, doch Marlo Janisse wist in de 30e minuut te scoren en Noormannen ging de rust in met een 0-2 voorsprong. In de tweede helft werd de wedstrijd achteraf beslist door wederom Marlo Janisse, die voor zijn tweede doelpunt zorgde en de 0-3 kwam op het scorebord. De score had nog hoger kunnen uitvallen, doch doelpunten bleven uit. Een prima overwinning, die weliswaar wat geflatteerd was, doch Noormannen nam de drie punten mee naar Westkapelle en kan zich opmaken voor de volgende wedstrijd in de thuiswedstrijd tegen Bevelanders.

Uitslagen

Noormannen 2 kwam niet in actie tegen Meeuwen 4, daar het veld op Sportpark werd afgekeurd.

Nieuwdorp/Patrijzen DA 1-Noormannen DA 1: 1-0.