Overhandiging van de cheque van bazaarcommissie aan Team Ride4kids Zeeland.
Overhandiging van de cheque van bazaarcommissie aan Team Ride4kids Zeeland.

Bazaarcommissie Grijpskerke doneert aan Ride4kids Zeeland

GRIJPSKERKE - Zaterdag 26 januari hebben Evelien en Anneke van de bazaarcommissie Grijpskerke officieel de cheque uitgereikt van de gedeelde opbrengst van de bazaar 2018. Het betreft een cheque van maar liefst 6500 euro, het Zeeuwse team, Ride4Kids Zeeland!

Ze deden dit voorafgaand aan een spinningmarathon bij Fysiofitness de Driehoek te Serooskerke waarvan ook de opbrengst bestemd is voor Ride4Kids. Het spinnen bracht 455 euro op.
Het Zeeuwse team van Ride4Kids is een actief team wat diverse fietstochten en spinningevents organiseert hier in de regio en is ook op enkele markten te vinden. Ook vele (Zeeuwse) bedrijven sponsoren dit team.
Het hoogtepunt is in september als het team meedoet aan de Pyreneeën Challenge van Ride4Kids en daarbij toerklassiekers als de Aubisque, Solour, Luz Ardiden en Tourmalet beklimt op de fiets.
Het geld wat opgehaald wordt gaat naar onderzoeken op weg naar een medicijn voor kinderen met een stofwisselingziekte. Veel kinderen die deze ziekte hebben sterven voordat ze 10 jaar zijn.
Meer info over het Zeeuwse team en hun steunen vind u op https://r4kzld.wordpress.com of op facebook Ride4kids Zeeland of de landelijke site van ride4kids: www.ride4kids.nl [l]