Noormannen blameert zich in eigen huis

WESTKAPELLE - Noormannen 1 trad vandaag aan tegen Bevelanders 1 uit Kamperland en putte moed ná de overwinning in Koudekerke tegen V.C.K. 1. Bij Noormannen ontbraken enkele spelers, doch dat zou géén reden moeten zijn, na deze desastreus verlopen wedstrijd.

Bevelanders zette de toon ná 6 minuten en kwam op een 1-0 voorsprong. Noormannen kon hier weinig tegenover stellen en toen de bezoekers na een half uur de 2-0 op het scorebord plaatsen, zou het een moeilijke opgave worden. In de tweede helft werd het na drie minuten 0-3 en Noormannen deed iets terug door Marlo Janisse. Met nog 35 minuten op de klok en de wind in de rug was er nog hoop, doch Bevelanders dacht hier anders over en scoorden in 6 minuten drie maal en was de wedstrijd beslist en werd het voor Noormannen een blamerende nederlaag van 1-6.