Stormvogels kan niet winnen in Groot-Ammers

WESTKAPELLE - Op bezoek bij Triade 1 heeft Stormvogels 1 niet weten te winnen. Mede door een zwakke start liep de ploeg van trainer Bert Mol tegen een pijnlijke nederlaag (19-17) aan en kon zo niet profiteren van het puntverlies van nummer twee KVK 1.

Net als in de thuiswedstrijd begon Stormvogels 1 niet goed aan de wedstrijd. Triade 1 vocht voor ieder punt en kwam goed uit de verf in de eerste minuten. De bezoekers moesten in de achtervolging, maar slaagde daar maar half in. Waar af en toe het geloof terug kwam, werd dat net zo snel door de ploeg uit Groot-Ammers weer de grond ingeboord. De ruststand was 13-7.

In de tweede helft ging Stormvogels 1 op zoek naar herstel. Een aantal keer leek het er ook op dat de bezoekers terug kwamen, maar Triade 1 herstelde zich en bleef een ruime voorsprong houden. De ploeg van trainer Bert Mol zette in de laatste minuten nog eenmaal een offensief in, maar dat kwam te laat en zo werd er verloren met 19-17.

Stormvogels 1 verliest daardoor kostbare punten in de strijd om plek twee. Er had zeker meer in gezeten, maar met name een slechte eerste helft zorgde voor de nederlaag. De ploeg van Bert Mol kan zich aanstaande zaterdag herstellen. Dan is PSV/lifovragen.nl 1 de tegenstander. Het duel in De Couburg begint om 17:00 uur. Het programma van de overige teams ziet er als volgt uit: Stormvogels 2 - PSV/lifovragen.nl 2, Stormvogels 3 - Luctor 4 14:35 uur, TOGO B2 - Stormvogels B1 15:10 uur, Stormvogels D1 - ONDO (M) D1 13:30 uur, Stormvogels D2 - Atlas D1 12:30 uur, Stormvogels E1 - TOP (A) E3 11:30 uur, Stormvogels E2 - Seolto E3 11:30 uur, Stormvogels F1 - Fortis F1 10:00 uur en Fortis F3 - Stormvogels F2 10:00 uur. [l]